NEW CRUSH: REIKE NEN

NEW CRUSH: REIKE NEN


Het is soms verdomd moeilijk om originele schoenen te vinden, zeker wanneer die niet Prada of Marni zijn. De grote luxespelers brengen elk seizoen wel een paar niet te missen toppers uit, maar kleinere merken spelen al te vaak op safe of kopiëren met een aantal wijzigingen diezelfde grote namen. Het Zuid-Koreaanse Reike Nen is misschien niet het meest originele schoenenlabel, maar de designs bezitten de nodige portie attitude, die hen toch doen uitblinken naast talloze andere accessoiresmerken.

WAT?

Zelf omschrijft het merk zich als ‘contemporary refinement’. Het trekt de minimalistische kaart, en oogt inderdaad zeer ‘nu’. Doet me denken aan het Franse merk Céline, maar met de speelsheid van het Italiaanse label Miu Miu. De durf zit ‘m in de details: stevige blokhak achteraan en opvallende platformzool vooraan.

nen1        nen3                 nen 4

reike1     reike2             reike3

rn1         rn2         rn3

PRAKTISCH

Website

Instagram

Facebook

 

Alle foto’s © Reike Nen