STERREN KIJKEN OP MET-GALA 2016

STERREN KIJKEN OP MET-GALA 2016


Het jaarlijkse MET-gala vond naar goede gewoonte plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York. Niet zomaar een gewone opening van een nieuwe tentoonstelling, maar een evenement overvloedig bezocht door iedereen die er toe doet in de modewereld (ontwerpers, modellen) en ook diegenen die met een uitgesproken stijl van zich laten horen en zich zo een felbegeerd ticket kunnen bemachtigen (actrices, zangeressen). Het thema van de nieuwe tentoonstelling heet ‘mode in een tijd van technologie’. Hoe gek futuristisch of juist eerder klassiek technisch (denk: de fijnste materialen en een tot in de puntjes afgewerkt borduurwerk)  kan je gaan? Onze vijf favoriete outfits op een rijtje.

met gala 2
                                                        Lily-Rose Depp, model en -dochter van- in Chanel

 

 

met gala 5
                                                          Franse actrice Léa Seydoux in Louis Vuitton

 

 

met gala 8

                                                                  Actrice Jennifer Connelly in Louis Vuitton                                                                                              

 

met gala 9
                                                         Actrice Kate Bosworth in Dolce & Gabbana

 

 

met gala 13
                                      Zanger, muziekproducent en X Factor jurylid Will.i.am in Gucci

Foto’s opeenvolgend © Teenvogue, Vogue, eonline, Viloux, Missinfo

Hoofdafbeelding © nymag