FIFI LAPIN, KONIJNTJE UIT MODELAND

FIFI LAPIN, KONIJNTJE UIT MODELAND


Maak kennis met Fifi Lapin, het meest modelievende konijntje uit het virtuele universum. Schattig en spraakmakend – op een positieve manier – tegelijk is Lapin uitgegroeid tot een icoon. Ze geniet van haar internationale bekendheid en krijgt waardering van de grootste modemagazines. Fifi is enig in haar soort en valt meteen op tussen haar collega’s in het dierenrijk.

fifi 1        fifi 2
© swomag, huffingtonpost 

Fifi bracht haar eerste levensjaar door met meer dan 200 broers en zussen, maar een jaar later trof een ernstige konijnenziekte hen allemaal, en Fifi was de enige overlevende. Een geluk bij een ongeluk: moeder en vader koesterden hun enige dochter zodanig dat ze niets te kort kwam, ze gaven alles wat haar hartje begeerde. Dankzij haar moeder maakte Fifi al snel kennis met de mooiste – en ook duurste – modemerken en droeg zelfs op maat gemaakte haute couture jurken.

fifi 3       fifi 4
© moodboard, sogirlyblog

Toegegeven, ze was rotverwend. Maar die bijzondere opvoeding heeft Lapin geen windeieren gelegd: haar gevoel voor stijl nam met de jaren alleen maar toe en sinds een aantal jaren is Fifi een uithangbord geworden voor alles wat hip en in is. Ontwerpers smeken haar om hun nieuwste creaties in het openbaar te dragen.

Neem vooral zelf een kijkje op de website van Fifi Lapin, of liever: van de illustrator achter het succesvolle konijn. Je kan er in de webshop onder meer tekeningen, sleutelhangers en broches kopen.

Hoofdafbeelding © iheartprintsandpatterns